Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 september 2017

Difrax introduceert compleet S-flessen en spenen assortiment met Nijntje afbeeldingen

De nijntje Difrax S-fles dé nr. 1 babyflesHet beroemdste konijntje ter wereld prijkt nu ook op de best verkochte babyfles van Nederland. Daarnaast komt er een lijn vertrouwde Difrax fopspenen in 5 maten zodat nijntje en haar vriendinnetje nina met je kindje mee kunnen groeien. De nijntje collectie zal op de grootste Europese vakbeurs Kind und Jugend op 14 september in Keulen gepresenteerd worden. Zo meldt Difrax in een persbericht aan Careality.

De nijntje Difrax S-fles dé nr. 1 babyfles
De S-fles heeft de vrolijke figuren van nijntje en nina en is ideaal vanaf de eerste dag. Het unieke anti-colic systeem achterin de S-fles én de speciale S-vorm zorgen voor een constante toevoer van melk. Er ontstaan minder luchtbelletjes die zich bovendien niet mengen met de voeding. Hierdoor blijven alle voedingsstoffen behouden en hebben baby’s minder last van darmkrampjes.  De nijntje S-fles is een welkome aanvulling op het brede S-flessen assortiment van Difrax. De nijntje S-fles is verkrijgbaar in 250 ml en in 2 verschillende kleuren combinaties. Vanaf eind oktober verkrijgbaar bij de Nederlandse babyspeciaalzaak Prénatal, Kruidvat en difrax.com. nijntje S-fles Adviesprijs € 11,99. difrax.com.

De nijntje fopspeen past bij de zuigbehoefte van elk kindje
De Difrax fopspeen is te herkennen aan het vlindervormige schildje. Difrax is het enige merk met 5 verschillende maten fopspenen in 2 vormen (Natural & Dental). Het zuiggedeelte en schildje worden steeds groter, zodat het past bij het groeiende gezichtje van het kindje. Het zuiggedeelte wordt ook steeds massiever waardoor het zich precies aanpast aan de zuigbehoefte van kindjes van verschillende leeftijden.

50 jaar ervaring, vertrouwen, innovatie en uitdagingen
Vanaf dag één dat Vivienne van Eijkelenborg aan het roer kwam bij het familiebedrijf van haar ouders werd zij gegrepen door de mogelijkheden in babyproducten. “Alles wat Difrax doet, komt voort uit een passie om het verschil te maken voor baby’s en ouders. Ons doel is om happiness te verspreiden over de wereld door kwalitatieve producten te maken die er bovendien mooi en fashionable uit zien. We zijn er dan ook trots op om nijntje te kunnen afbeelden op onze babyproducten. Deze producten ontwikkelen wij samen met experts en daarbij zijn we continue op zoek naar net dat beetje extra voor blije ouders en blije baby’s.” aldus de Zakenvrouw van het jaar 2016 en eigenaresse van Difrax. Inmiddels is het merk sterk groeiende en verkrijgbaar in meer dan 26 landen wereldwijd.  Difrax en het internationaal bekende merk nijntje zijn ook hierom een perfecte match.


Deel dit bericht:


Careality