Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 september 2017

Boek: Tiny Houses. Minder huis, meer leven

Het wordt steeds vaker gezegd: Less is more. Tiny Houses zijn de nieuwste movements op het gebied van wonen. Het gaat hierbij om een duurzaam huisje met een beknopt, maar mooi en slim ontwerp. Niet alleen geeft een Tiny House je de vrijheid waar je naar snakt, ook is het een stuk goedkoper dan een traditioneel huis. Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Het boek Tiny Houses van Monique van Orden geeft je een fraai inzicht in de Tiny Houses in Nederland en België. Droom je ook van een tiny house of wil je onderzoeken of het bij je past? Laat je inspireren door de pioniers. Ze zetten de deuren van hun huisjes wagenwijd voor je open.

Een boek vol ervaringen, inspirerende foto’s en tips & tricks voor wonen op de vierkante meter.

Tiny Houses
Auteur: Monique van Orden
ISBN: 9789021566740
Prijs: € 20,-
Verschijningsdatum: 14 november 2017
Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality