Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 september 2017

Nieuwe make-up producten van Etos

Wat de musthave make-up is voor dit najaar? Etos helpt je bij de keuzestress en introduceert zes nieuwe, on trend make-up producten die je look helemaal herfst-proof maken. Van hét prepping product en fiber mascara tot de hotste lip-finishers.

Etos speelt met haar make-up altijd in op de laatste trends. Zo weet je dat je bij Etos aan het juiste adres bent voor de hotste musthaves van het moment. Etos make-up staat voor kwaliteit met een vriendelijke prijs. Daarnaast zijn de producten altijd super makkelijk in gebruik. Kortom: make-up waar je hebberig van wordt.

De make-up collectie van Etos is uitgebreid met zes moderne producten. Pronkstukken zijn de Primer water, de verzorgende Lipliner en Nude lipgloss met perfecte dekking. Etos is daarmee de eerste drogist met een ‘eigen merk’ Primer Water! De Nude lipgloss is verkrijgbaar in vijf prachtige tinten, zodat er altijd een kleur is die bij je past. Daarnaast komen er tien nieuwe Color Care lipsticks in de hotste kleuren van dit moment, een Mascara Dramatic Volume voor eyecatching wimpers en een Revitalizing primer met anti-aging effect.

Etos Lipliner
Verzorgende Lipliner verrijkt met Vitamine E en C voor het contouren van de lippen. Door de zachte, creamy textuur zeer gemakkelijk aan te brengen. Een lipliner voorkomt dat lipstick uitloopt en zorgt voor een extra longlasting resultaat. Verkrijgbaar in tien verschillende kleuren die matchen bij de Etos lipsticks.

Etos Revitalizing primer
Verfrissende primer gel met aloë vera en algenextract die je onder je foundation of basis make-up aanbrengt voor een egalere en longlasting finish. De anti-age ingrediënten stimuleren de collageenaanmaak wat voor een liftend en verjongend effect zorgt.

Etos Mascara Dramatic Volume
Innovatieve mascara met natuurlijke bamboo fibers voor extra body en intens veel volume die zelfs de kleinste en dunste wimpers laat opvallen. Dankzij de soepele textuur blijft de mascara flexibel aanvoelen en is hij uitermate geschikt om in meerdere laagjes op te bouwen. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

Etos Color Care Lipsticks
De Etos Color Care Lipstick-range breidt uit met tien nieuwe kleuren speciaal voor dit seizoen. De tinten zijn gedurfd, bold en sexy: van girly roze tot diep zwart. De hoog gepigmenteerde formule werkt hydraterend, geeft een egale dekking en blijft lang zitten. De nieuwe kleuren zijn seizoensgebonden en dus limited verkrijgbaar.

Etos Primer water
Handig all-in-one prep en prime product met aloë vera dat de huid intens hydrateert, de applicatie van je basismake-up verbetert én je make-up fixeert. Gebruik als primer onder je make-up of als allerlaatste stap; dan werkt hij als setting spray zodat je make-up de hele dag mooi blijft zitten. Spray op twintig centimeter afstand in een cirkelbeweging over het gezicht.

Etos Nude lipgloss
On trend, dekkende nude lipgloss met een subtiele glans. Bijzonder is dat deze gloss niet plakt en een langhoudende finish heeft.
Verkrijgbaar in vijf subtiele nude tinten: I love my Nudes, PS I love you, Those lips though, Purple rain en My lips don’t lie.


Deel dit bericht:


Careality