Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 september 2017

Trachitol komt met ‘specialist’ voor elke gebruiker

Trachitol is al jaren het vertrouwde geneesmiddel bij beginnende keelpijn. Toch komt het voor dat er nog vragen zijn, zowel over de keelpijn zelf als over het gebruik van Trachitol. Op veel van die vragen heeft de specialist van Trachitol het antwoord paraat. En het mooie is: hij komt bij elke gebruiker thuis, via een speciaal door Trachitol ontwikkelde augmented reality app. Zo meldt Salveo Pharma in een persbericht aan Careality.

Een eigen specialist bij keelpijn
Met de nieuwe Trachitol app kan iedereen de specialist in huis halen. Scan met je smartphone de oranje paarse Trachitol verpakking en de specialist verschijnt direct op je beeldscherm. Via een handig menu kun je hem alles vragen over keelpijn. Ook komt hij zelf met tips. Heb ik keelpijn of een keelontsteking? Wat zijn de oorzaken van keelpijn en hoe behandel je het? Wanneer moet ik naar de huisarts toe?

De specialist in de augmented reality app geeft concrete en direct bruikbare antwoorden op de belangrijkste vragen. En natuurlijk biedt de app ook toegang tot de complete bijsluiter. De specialist vervangt nooit een medische diagnose, maar kan wel veel ongerustheid of onwetendheid wegnemen.

Maurits van Tol, algemeen directeur Salveo Pharma: “De specialist is de tastbare vertaling van Trachitol. Al meer dan 50 jaar de specialist op het gebied van keelpijn en de behandeling daarvan. Ik ben ontzettend trots dat wij deze campagne intern hebben ontwikkeld zonder tussenkomst van een bureau.” 

Over Trachitol
Trachitol is een vertrouwd geneesmiddel bij beginnende keelpijn. De frisse zuigtabletten hebben een tweevoudige werking. Het werkt zowel pijnstillend als ontsmettend. Het zorgt er dus niet alleen voor dat je snel van de pijn af bent, maar remt ook de groei van bacteriën en virussen die keelpijn veroorzaken.

Over de Trachitol app
Bij beginnende keelpijn, haal je gratis de specialist van Trachitol in huis via de Apple appstore en Google playstore.

 


Deel dit bericht:


Careality