Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 september 2017

Anti-Pollution serums, van Annemarie Börlind

Deze serums van Annemarie Börlind vormen een natuurlijk beschermingsschild op de huid. Negatieve invloeden van buitenaf, vrije radicalen en andere milieu invloeden worden ‘opgevangen’ zodat deze geen schade kunnen veroorzaken aan de cellen. De huid wordt op deze manier beschermd en behoed voor vroegtijdige huidveroudering. De serums zijn er in twee varianten: een voor de vochtarme huid, en een voor de rijpere huid. En het ideale serum voor iedereen die veel onderweg is, in een airco gereguleerde ruimte zit, een city trip maakt of veel tijd in de stad doorbrengt! Zo meldt leverancier Care Cosmetics in een persbericht aan Careality.

Anti-Pollution & Moisture serum, voor de vochtarme huid
Hydraterend. Beschermend. Versterkend. Plantaardige kaviaar en hyaluron uit de trilzwam werken hydraterend. Voor een beschermde en verkwikte huid. Vegetarisch. Consumenten adviesprijs € 55,00.

Anti-Pollution & Regeneration serum, voor de rijpere huid
Regenererend. Beschermend. Verstevigend. Plantaardige kaviaar en groenwier verstevigen de huid en verzachten rimpels. Voor een beschermde en verstevigde huid. Vegetarisch. Consumenten adviesprijs € 66,00.

Medio december beschikbaar bij de schoonheidsspecialist en drogisterijen.


Deel dit bericht:


Careality