Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 september 2017

Introducties SoYummy™ en SoBerry™ Bodycare binnen LYCON Spa Essentials™-lijn

LYCON Spa Essentials™ SoYummy™ Massage Bath & Body Oil (€18,95/250ml)
LYCON introduceert binnen haar SPA Essential-lijn met de nieuwe SoYummy Massage Bath & Body Oil een ware chocoladetraktatie voor je body! Verwen je lichaam, voeten of handen dit najaar en de komende wintermaanden met deze calorievrije bodyolie op basis van cacaoboter, vitamine E, Australisch sandelhout en zoete amandelolie. De rijke formule die heerlijk ruikt naar romige chocolade en hazelnoot is ook te gebruiken in je badwater voor een ontspannend moment bij een vermoeid lichaam. Of gebruik de LYCON SoYummy Massage & Bath Oil als weldadige body- of massageolie voor een heerlijk wellness moment bij je thuis!

LYCON Spa Essentials™ SoYummy™ Lotion (€18,95/250ml)
De LYCON SPA Essentials SoYummy Lotion is een rijke bodylotion met de voedende en verzorgende eigenschappen van pure cacaoboter, vitamine E, allantoïne en arnica. Deze lichte, niet-vette, intensief vochtregulerende en voedende bodylotion maakt de droge lichaamshuid weer snel heerlijk soepel en zijdezacht. SoYummy Lotion hult je in een watertandend lekker geurwaasje van chocolade met een vleugje hazelnoot.

LYCON Spa Essentials™ SoBerry™ Massage Bath & Body Oil (€18,95/250ml)
Ook nieuw binnen LYCON SPA Essentials-lijn  is de SoBerry Massage Bath & Body Oil, een onweerstaanbare naar verse aardbeien geurende multifunctionele bodyolie. Deze kun je gebruiken voor het hele lichaam als bodyolie, of voor een ontspannen voet- of handmassage. De samenstelling bevat aardbei-extract, vitamine E, Australisch sandelhout en zoete amandelolie. De SoBerry Massage & Bath Oil is ook te gebruiken in je badwater voor een heerlijk verwenbad met een fruitige geurbeleving. De formule werkt intensief verzorgend en voedend dankzij de hydraterende amandelolie en vitamine E.

LYCON Spa Essentials™ SoBerry™ Lotion (€18,95/250ml)
De LYCON SPA Essentials™ SoBerry™ Lotion is een aangenaam fruitig ruikende en qua geurbeleving opwekkende bodylotion, met de verzachtende eigenschappen van kamille- en arnica extracten. De lichte, niet-vette en intensief vochtregulerende samenstelling bevat aardbei-extract, allantoïne en vitamine E. Deze bodylotion maakt de huid soepel en zijdezacht en laat je onweerstaanbaar ruiken naar verse aardbeien!

De producten van LYCON Spa Essentials™ worden op de Nederlandse markt gebracht door Smooth & Co uit Eemnes.


Deel dit bericht:


Careality