Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 oktober 2017

Verbouwde Etos aan Amsterdamse Bilderdijkstraat opent 11 oktober

Etos aan de Amsterdamse Bilderdijkstraat wordt momenteel flink verbouwd. De winkel krijgt de allerlaatste Etos look en feel. Het wordt een modern en overzichtelijk geheel, met een fraaie beauty- en geurenafdeling. Er is veel keuze, ook uit nieuwe merken. Etos heropent woensdag 11 oktober om 9.00 uur. Winkelmanager Joke Roest en haar team nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn. Dat meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Etos viert de opening samen met klanten. Er zijn tal van leuke acties en scherpe aanbiedingen. Op woensdag ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk; tot en met vrijdag bij 15 euro een big shopper. De festiviteiten worden afgesloten met een beautyevenement op zaterdag 14 oktober. Dan is er in de winkel een visagist aanwezig en klanten kunnen zich gratis laten opmaken. Joke Roest en haar medewerkers kijken reikhalzend uit naar de opening. “We hopen u snel te zien in onze nieuwe Etos!”


Deel dit bericht:


Careality