Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 oktober 2017

Vernieuwde GUHL Zijdeglans lijn

GUHL lanceert de vernieuwde Zijdeglans lijn; voor dof, droog en breekbaar haar. Guhl Zijdeglans biedt versterking en versoepeling van het haar met een gezonde zijdeglans als resultaat. De lijn bevat het ingrediënt Kobushi Magnolla. De Kobushi Magnolla wordt in Japan beschouwd als het symbool van de vrouwelijke schoonheid. Zij is rijk aan waardevolle micro-oliën. De micro-oliën van de Kobushi Magnolla worden gewaardeerd om de versoepelende en glansgevende eigenschappen.


De unieke formule met Nutri-Zijdeproteïne-Complex dringt door in het haar. Dit versterkt de haarstructuur langdurig zonder het te verzwaren en geeft een gezonde zijdeglans. De Zijdeglans lijn, met een vernieuwde formule, bevat innovaties die zorgen voor langdurig, zijdezacht haar vol levendigheid en kracht.

GUHL Zijdeglans shampoo, verkoopadviesprijs euro 7,99.
GUHL Zijdeglans conditioner, verkoopadviesprijs euro 7,99.


Deel dit bericht:


Careality