Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 oktober 2017

Groot feest bij opening vernieuwde Etos w.c. Autorama in Veendam

Etos van ondernemer Ingrid Bakker krijgt in het Veendamse winkelcentrum Autorama een andere plek. De winkel gaat naar de overkant en vestigt zich in de oude panden van Dixons en The Read Shop. De vernieuwde Etos, een stuk ruimer dan eerst, opent op woensdag 18 oktober om 9.00 uur. Dat wordt een groot feest, met gezellige activiteiten, leuke acties en scherpe aanbiedingen. Dat meldt Etos in een persbericht aan Careality. (voor vervolg zie onder foto)
Op de openingsdag kunnen klanten gratis hun nagels laten lakken. Ook ontvangen zij bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk; tot en met vrijdag bij 15 euro een big shopper. Voor de eerste 500 klanten ligt er een spoolie klaar. De openingsweek heeft veel leuke winacties met interessante prijzen en eindigt met een beautyevenement op zaterdag 21 oktober. Dan is er in de winkel een visagist aanwezig en klanten kunnen zich gratis laten opmaken. Ook voor kinderen zijn er gezellige openingsactiviteiten. Zij kunnen meedoen met een kleurplatenwedstrijd en woensdag 18 oktober met een pompoenworkshop, voor de deur van Etos-Autorama. Op de Facebookpagina van Etos Bakker staat meer informatie over de festiviteiten in de openingsweek.

Visagieplek
De vernieuwde Etos ziet er eigentijds uit en heeft een ruime opzet. Klanten hebben keuze uit een gevarieerd assortiment, met nieuwe en bekende producten. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. De grote beauty- en geurenafdeling beschikt over een speciale visagieplek met stoel en tafel waar klanten op prettige wijze een product ter plaatse kunnen testen. “Wij geven graag vrijblijvend advies over beauty en geuren. Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze gediplomeerde medewerkers veel vertellen”, aldus Ingrid Bakker. Mede namens haar team nodigt zij iedereen uit om langs te komen. “We vieren de heropening heel graag samen met onze klanten. Tot 20.00 uur is de winkel open, en tot zo laat zullen we voortaan op elke woensdagavond open zijn.”


Deel dit bericht:


Careality