Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 oktober 2017

Boek: Gezonder met Viv. Snel, slank & makkelijk koken voor het hele gezin

 

Gister is het eerste boek van Vivian Reijs verschenen: Gezonder met Viv. Gister-
ochtend is door Lieke van Lexmond het eerste exemplaar uitgereikt tijdens het lanceringsontbijt in café-brasserie Vascobelo in Amsterdam. Het was een feestelijk ontbijtje met lekkere en gezonde hapjes uit Vivians nieuwe boek. Het boek is vanaf nu overal verkrijgbaar! Zo meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Genieten van lekker eten en tegelijk gezonder, blijer en slanker worden, daar gaat het om! Met Gezonder met Viv kook je snel, slank & makkelijk voor het hele gezin. Met Vivians 10 gouden regels, duidelijke adviezen over gezond eten voor je kinderen, tips voor moeders die willen afvallen, en maar liefst 80 inspirerende recepten (suiker-, tarwe- en koemelkvrij), inclusief weekmenu’s. Dit boek is  voor iedereen die de leefstijl van zichzelf en het gezin wil verbeteren.

Vivian: ‘’Het is mijn grote passie om mensen te helpen bij een gezondere, blijere, slankere leefstijl. En te laten zien dat gezond leven makkelijker is dan je denkt. Dit boek is daar de perfecte handleiding voor.’’

Vivian Reijs is tv-presentatrice, orthomoleculair voedingstherapeut, hormoontherapeute en motivatiespreker. Via haar healthplatform vivonline.nl helpt ze mensen dagelijks in hun zoektocht naar een vitale lifestyle, happy mind en healthy kids.

Gezonder met Viv | Snel, slank & makkelijk koken voor het hele gezin |  Vivian Reijs |
ISBN: 9789021566719 | € 25,- | Verschijndatum 24 oktober 2017 | Kosmos Uitgevers

(Foto: Edwin Smulders)


Deel dit bericht:


Careality