Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 november 2017

DA / D.I.O. drogisterijen en Crest intensiveren samenwerking

DA / D.I.O. drogisterijen en Crest hebben vol overtuiging de stap gezet naar een gezamenlijke toekomst. De Crest Groep, opgericht in 1981, werkt al jarenlang naar tevredenheid samen met D.I.O. Geïnspireerd door de huidige ontwikkelingen in de markt hebben DA / D.I.O. drogisterijen en Crest de handen ineen geslagen en besloten hun samenwerking per 1 januari 2018 voort te zetten en verder te intensiveren.

Beide partijen hebben er alle vertrouwen in dat intensievere samenwerking de juiste en logische stap is voor een gezonde toekomst voor de zelfstandige drogisten. De Crest Groep heeft momenteel veertien drogisterijen. NDS (Nederlandse Drogisterij Service) zal Crest vooral op het gebied van logistiek en marketing volop gaan ondersteunen.

Met het samen verder gaan van DA / D.I.O. drogisterijen en Crest is een besluit genomen voor de lange termijn, met het oog gericht op de toekomst. Een toekomst waarin samenwerking tussen zelfstandige drogisten meer dan ooit geboden is om succesvol te zijn.


Deel dit bericht:


Careality