Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 november 2017

Oenobiol Paris beautysupplementen

De beautysupplementen van Oenobiol Paris dragen bij aan schoonheid van binnenuit. Met een bewezen visie geïnspireerd door de natuur waarbij voedingsstoffen je schoonheid optimaal ondersteunen, zorgt Oenobiol Paris ervoor dat je je goed voelt en er goed uitziet. Oenobiol Paris biedt een uitgebreid assortiment van beautysupplementen voor een optimale versterking van je schoonheid van binnenuit.

Oenol Paris: een merk ontstaan uit de medische ervaring van Dr. Marie Béjot
Oenobiol Paris is in Frankrijk ontstaan uit de medische ervaring van arts en voedingsdeskundige Marie Béjot. Haar visie is dat onze voeding de basis is voor onze schoonheid. Onze voeding bepaalt mede hoe we eruit zien en hoe we verouderen. Een goede gezondheid is dus zichtbaar aan de buitenzijde.

Huidveroudering is onvermijdelijk en wordt versterkt door o.a. slaaptekort, stress, roken, alcohol, UV-straling en slechte voeding, waardoor meer vrij radicalen in ons lichaam vrijkomen. Ons lichaam heeft een eigen afweersysteem tegen vrije radicalen, maar met het ouder worden wordt dit systeem minder doeltreffend en neemt onze behoefte aan extra anti oxidanten toe.

De 4 producten van Oenobiol Paris Skin Support:

Anti-Age
Bij zichtbare tekenen van huidveroudering zoals rimpels en lijntjes. Voor behoud van dichtheid en elasticiteit van de huid. Op basis van tomatenextract, selenium, luteïne, vitamine E, co-enzym Q10. €19,99.

Gevoelige huid
Voedt de gevoelige huid van binnenuit. Voor een mooie en egale huid. Op basis van visolie, vitamine E, vitamine C, vitamine D en collageen. €19,99.

Jonge huid
Voor een soepele en stralende huid. Voor soepelheid en elasticiteit van de huid. Op basis van visolie, vitamine E, vitamine C, vitamine D en collageen. €19,99.

Relax
Een stralende huid tijdens drukke en stressvolle periodes. Voor een zichtbaar zachte, gladde en soepele huid. Op basis van lavendelolie, magnesium, B vitaminecomplex en Q10. €19,99.

De producten van Oenobiol Paris zijn te koop zijn bij o.a. ETOS, DA, DIO, Kruidvat en diverse online platformen.


Deel dit bericht:


Careality