Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 november 2017

Etos Spuistraat Den Haag opent 25 november

Een van de grootste Etos-winkels in Den Haag, Spuistraat 2, is spectaculair verbouwd. De buitenkant heeft een moderne en frisse uitstraling. Binnenin is de inrichting volgens het allerlaatste concept van Etos. De nadruk ligt op Health en Beauty en dat is te merken aan het gevarieerde assortiment en de extra faciliteiten. Etos heropent op zaterdag 25 november. “Bij een spectaculaire winkel hoort een spectaculaire opening”, vertelt winkelmanager Elvira Den Boer. “Wie dat mee wil maken is van harte welkom. Om 11.00 uur begint ons feest.” Dat meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De vernieuwde Etos beschikt over een mooie en ruim opgezette beauty- en geurenafdeling. Er is keuze uit een groot aantal merken. Ook vinden klanten daar tips voor een compleet andere look. “Bovendien geven onze beautyexperts hierover graag advies. Via touch up bij de visagiebar laten we klanten zien hoe jezelf zo’n nieuwe look kan toepassen.” Voor het testen van producten zoals scrubs en douchegels is er in Etos een speciale geniusbar. Ook als het gaat om producten op het gebied van gezondheid en babyverzorging kunnen klanten goed terecht bij Etos. “We hebben een groot en gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een ruime keuze”, aldus de winkelmanager.

Etos trakteert!
De heropening wordt gevierd samen met klanten. Etos trakteert op gratis producten en er zijn leuke activiteiten. De festiviteiten in de openingsweek worden op zaterdag 2 december afgesloten met een beauty evenement. Van 11.00 tot 17.00 uur geeft een visagist advies. Klanten kunnen zich gratis laten opmaken. Elvira Den Boer en haar team nodigen iedereen uit om de vernieuwde Etos te bezoeken. “Kom langs en ontdek zelf hun prachtig onze winkel is geworden. Wij zijn benieuwd naar uw reactie.”


Deel dit bericht:


Careality