Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 november 2017

Lovea Nature Douchegels en Shampoos

Lovea Nature staat voor heel milde formuleringen, die een gevoel van welzijn en rijke lichaamsverzorging combineren. De producten onthullen je natuurlijke schoonheid dankzij efficiënte formules die voor iedereen bereikbaar én vooral betaalbaar zijn. De lijn bevat diverse heerlijk ruikende en verzorgende Shampoos en Douchegels, die stuk voor stuk 100% vrij van parabenen, sulfaten en siliconen zijn. Dit meldt leverancier Trade Sense in een persbericht aan Careality.

Lovea Nature, milde, natuurlijke formules, 100% vrij van sulfaten, siliconen & parabenen
Lovea Nature Hair & Bodycare bestaat uit een lijn met hoogwaardige en pure producten, geschikt voor het hele gezin. Stuk voor stuk hebben ze heel milde samenstellingen, 100% vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Ze bestaan uit formules die huid en haar niet onnodig belasten met werkstoffen die kunnen irriteren of zelfs beschadigen. De verpakkingen zijn recyclebaar en de transformatie- en productieprocessen worden streng gecontroleerd en niet vervuilend. Uiteraard is er niet op dieren getest om de producten te beoordelen.

Alle shampoos van Lovea Nature zijn ontwikkeld zonder sulfaten, zonder siliconen en zonder parabenen. Ze reinigen, respecteren en beschermen de haarvezels en de hoofdhuid. Deze shampoos vormen het ultieme zintuiglijke plezier, dankzij een combinatie van heerlijke geuren en intens verzorgende formules!

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:
De producten van Lovea Nature Hair & Bodycare worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda en worden verkocht bij de betere drogisterijen en de filialen van Holland & Barrett.

Verkoopprijzen:

  • Lovea Nature Shampoos € 5,99/250 ml
  • Lovea Nature Douchegels € 5,49/250 ml

Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl


Deel dit bericht:


Careality