Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 november 2017

Nieuw: Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème

Vanaf eind november is de Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème verkrijgbaar. De crème bevat abrikozenmelk en marulaolie. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen voor zachte handen en verzorging van de nagelriemen. Bovendien trekt de crème razendsnel in. Dit nieuwe product is dan ook een musthave voor in de tas van elke vrouw! De adviesprijs is € 6,49 voor een verpakking van 75 ml. Zo schrijft Kneipp in een persbericht aan Careality.

Waarom Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème?

De Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème zit boordevol verzorgende natuurlijke ingrediënten als voedende oliën, abrikozenmelkextract en marulaolie. Hij trekt snel in en heeft een heerlijk zachte geur van abrikozen en marula. Het gebruik van deze crème zorgt niet alleen voor zachte handen, maar heeft ook voordelen voor je nagels. Het verzorgen van je nagelriemen is namelijk de basis voor gezonde en mooie nagels.

Productvoordelen Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème

  • 2-in-1 functie: verzorging van de handen én nagelriemen
  • Trekt binnen enkele seconden in
  • Intensief verzorgde en zachte huid direct na het aanbrengen

Abrikozenmelk en marulaolie

Abrikozenmelk en marulaolie worden niet voor niets gebruikt in de nieuwe Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème. Deze ingrediënten hebben namelijk eigenschappen die wonderen kunnen doen voor je huid. Zo bevatten abrikozen mineralen en vitaminen, zoals vitamine E, die de elasticiteit en soepelheid van de huid bevorderen. Marulaolie werkt verzachtend en hydraterend. Daarnaast bevat deze olie een hoge concentratie aan anti-oxidanten die kunnen bijdragen aan het bevorderen van de elasticiteit van de huid en die de huid kunnen beschermen tegen tekenen van ouderdom.

Kneipp handcrèmes

Kneipp heeft, naast de nieuwe handcrème, ook andere handcrèmes in het assortiment:
.
– Kneipp Handcrème Amandelbloesem € 6,09
– Kneipp Handcrème Aloë Vera € 6,09
– Kneipp Seconde Handcrème Citroenverbena & Avocadoboter € 6,09
– Kneipp Handcrème Teunisbloem € 6,99


Deel dit bericht:


Careality