Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 november 2017

Satin Sleepers, verzorgende kussenslopen van satijnweefsel

Een derde deel van ons leven brengen we door in bed. Hoe makkelijk is het dan om je huid en haar te verzorgen terwijl je slaapt?
Dit ontdekte ook de inmiddels 20-jarige Renate Veugen. Zij startte reeds op 18-jarige leeftijd met de succesvolle verkoop van dit geweldige beauty-product, dat het leven van veel vrouwen voorgoed veranderd heeft: de Satin Sleeper. Inmiddels hebben ook diverse celebs deze verzorgende kussensloop van satijnweefsel ontdekt en zijn onder meer Gooisch meisje Pauline Wingelaar, Hollywood vrouw Prinses Inge, presentatrice Froukje de Both, Miss Universe Kim Kötter, lingerie tycoon Marlies Dekkers en model Kim Feenstra enthousiaste gebruikers.

Een weelderige bos haar en een mooie huid
De Satin Sleeper voorkomt knopen en klitten in het haar en bevordert de hydratatie van het haar. Het voorkomt het ontstaan van gespleten haarpunten en remt de talgproductie, waardoor je minder vet haar krijgt. Het resultaat: gezond en glimmend haar als nooit te voren! Ook voor de huid doet Satin Sleepers veel goeds. Deze bijzonderekussensloop zorgt onder meer voor een betere hydratatie van de gezichtshuid, voorkomt acne en puistjes en voorkomt de vorming van rimpels en vouwen in het gezicht na het slapen.

Niet zo maar een satijnen kussensloop
Satin Sleepers is niet zomaar een satijnen kussensloop. De Satin Sleepers bevatten 80 draden per inch, terwijl de normale katoenen kussensloop 52 draden per inch bevatten. Bovendien zijn de Satin Sleepers afgewerkt met een speciale coating om het beauty-effect te bevorderen. Meer dan 90% van de Nederlandse bevolking slaapt op een katoenen kussensloop. Het merendeel is zich niet bewust van de gevolgen die dit met zich meebrengt. Een katoenen kussensloop heeft namelijk een ruw oppervlak. Dit heeft zichtbare gevolgen voor het haar en de gezichtshuid. Op een Satin Sleeper slaap je niet alleen in weelde, maar reken je ook definitief af met deze onderschatte boosdoener. Binnen enkele weken zal je positief resultaat zien in huid en haar. Een investering in Satin Sleepers is de beste
investering voor een gezonde huid en schitterend haar!

Satin Sleepers zijn verkrijgbaar voor euro 17,50 (klein) en euro 19,95 (groot)

www.satinsleepers.nl


Deel dit bericht:


Careality