Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 november 2017

DA op stoom met winkelopeningen

De afgelopen weken zijn er weer een aantal DA- winkels heropend na een flinke verbouwing én hebben we twee nieuwe DA- winkels verwelkomd. Kortom; DA is op stoom! Zo meldt DA in een persbericht aan Careality.

In oktober heropenden de DA in Wervershoof, Vriezenveen, Elst, Alphen aan de Rijn en Barneveld de deuren van hun verbouwde winkel. Op 26 oktober opende ook een nieuwe DA- winkel in het Noord-Brabantse Hank; DA ’t Vijzeltje. Alle winkels zijn ingedeeld volgens het Fris, Gezond en Mooi concept, waarin een duidelijk onderscheid bestaat tussen alle assortimenten.

November startte met de her-
opening van de compleet verbouwde DA- winkel in Udenhout. Na een aantal jaren van afwezigheid is DA sinds woensdag 15 november ook weer terug in het centrum van Wijk bij Duurstede. Op donder-
dag 16 november heropende DA ’s Gravendeel de winkel met twee nieuwe eigenaars. Alle winkelopeningen zijn uitgebreid gevierd met speciale openingsfolders en feestelijke activiteiten in de winkel.

2018
In het nieuwe jaar staan ook weer een aantal heropeningen en openingen op de planning. In het eerste kwartaal van 2018 worden ook de eerste D.I.O. winkels omgebouwd naar DA. Gezamenlijk hebben DA en D.I.O meer dan 400 winkels verspreid door heel Nederland.


Deel dit bericht:


Careality