Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 november 2017

Tisserand Aromatherapy lanceert nieuw design etherische oliën en uitbreiding consumentenlijn

Tisserand Aromatherapy, wereldwijd specialist in aromatherapie, introduceert een nieuw design voor de verpakking van etherische oliën. Ook is het aanbod voor de detailhandel uitgebreid. Het nieuwe frisse uiterlijk en de duidelijke informatie op de FSC-verpakking maakt de oliën tot een blikvanger op het schap en laat tevens de langdurige expertise van het merk goed uitkomen. Dit schrijft de leverancier in een persbericht aan Careality.

Het is direct duidelijk dat het gaat om 100% natuurlijke, pure etherische oliën. Etherische oliën vormen sinds 1974 het hart van het merk. Expertise en integriteit zijn de pijlers van het bedrijf.

Met de 100% natuurlijke oliën van Tisserand Aromatherapy kan de consument de vele voordelen van aromatherapie voor welzijn, schoonheid en gezondheid thuis zelf verkennen. De oliën kunnen bijvoorbeeld toegepast worden om een ruimte een heerlijke geur te geven via verdamping of diffusie en gemengd met een plantaardige basisolie kunnen ze gebruikt worden voor massage en huidverzorging.

Voor de retail is er een authentiek houten display beschikbaar, zodat de 100% natuurlijke oliën nog beter gepresenteerd kunnen worden.  Etherische oliën van Tisserand Aromatherapy zijn Organic (biologisch gecertificeerd), Wild Crafted (in het wild gewonnen) of Ethically Harvested (verantwoorde oogst).

De etherische oliën worden tevens toegepast in een uitgebreide reeks van voorgemengde, kant-en-klare producten op basis van aromatherapie. Handig voor de consument die niet zelf wil mengen, maar graag vertrouwt op de jarenlange kennis van het merk in het creëren van effectieve combinaties van etherische oliën.

Producten van Tisserand Aromatherapy worden nooit getest op dieren en bevatten geen dierlijke ingrediënten, en zijn dus ook geschikt voor veganisten.

Voor meer informatie over Tisserand producten, ga naar https://www.tisserandbenelux.eu of mail: info@tisserandbenelux.eu


Deel dit bericht:


Careality