Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 november 2017

Boek: Mijn zwangerschapsboek, van Sophie de Giraf

De zwangerschap is een onvergetelijke tijd in je leven, dus daar wil je een blijvende herinnering aan overhouden. In mijn zwangerschapsdagboek van Sophie de Giraf kun je negen maanden lang alle belangrijke momenten van dit grote avontuur opschrijven! Zo meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Van kinderwens tot de ontdekking van de zwangerschap, van de eerste echo tot het eerste schopje, van lichamelijke veranderingen tot trucjes om je beter te voelen…. je kunt er je herinneringen, gevoelens, grote en kleine geheimpjes inschrijven en de komst van je baby voorbereiden.

Met handige checklists en vele leuke extra’s zoals ruimte voor notities, ideeën, foto’s, echoprints en nog veel meer! Een prachtig bewaarboek voor later.

Sophie de Giraf  is al meer dan 50 jaar het beste vriendje en favoriete bijtspeeltje van miljoenen baby’s en hun ouders over de hele wereld.

Mijn Zwangerschapsdagboek | Sophie de Giraf |
ISBN 9789021567396 | € 20,- |
Verschijningsdatum 16 januari 2018


Deel dit bericht:


Careality