Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 november 2017

DA en D.I.O. vieren 100-jarig jubileum

Op 18 en 19 november hebben DA en D.I.O. gevierd dat ze samen 100 jaar bestaan. DA hield het feest ter ere van haar 75-jarig bestaan in de Ziggo Dome in Amsterdam. D.I.O. vierde haar 25-jarig jubileum in de Winter Efteling. Zo meldt men in een persbericht aan Careality.

De beide jubileumfeesten waren al georganiseerd ruim voor het samengaan van DA en D.I.O. afgelopen juni. Een weekend dat in het teken stond van afsluiting en tevens een nieuw begin.

DA danst in de Ziggo Dome
De 75ste verjaardag van DA werd vrijdag 17 en zaterdag 18 november gevierd bij Let’s Dance in de Ziggo Dome. Klanten van DA maakten zes weken lang kans op tickets voor Let’s Dance. Deze verjaardagsactie was samen met L’Oréal en RTL Nederland opgezet. Op zaterdag 18 november vierden DA- ondernemers en medewerkers van het servicekantoor feest in de grootste discotheek van Nederland. Klanten, ondernemers en medewerkers kijken terug op een geslaagde, swingende avond.

D.I.O. geniet in de Winter Efteling
Zondagochtend j.l. gingen de poorten van de Winter Efteling open voor de D.I.O. ondernemers, de medewerkers van D.I.O. hoofdkantoor en alle klanten die de afgelopen maanden een gratis VIP-kaartje bijeen hadden gespaard door te winkelen bij hun D.I.O. drogist. D.I.O. wilde deze dag graag vieren samen met iedereen die een kwart eeuw D.I.O. drogisterijen door heel Nederland mogelijk heeft gemaakt. En dat is gelukt. Met een opkomst van ca. 11.000 D.I.O. supporters kleurde de Efteling paars. De dag werd ‘s avonds, onder het genot van bubbels, afgesloten met de spectaculaire Aquanura Watershow.


Deel dit bericht:


Careality