Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 november 2017

Lekkere zepen van Greenland bodycare

Zeep is een eeuwenoud product en wordt in combinatie met water gebruikt als reinigingsmiddel van lichaam en handen. Naast deze praktische eigenschap heeft zeep andere kenmerken zoals de geur, het huidverzorgende effect en de aantrekkelijke verpakking. Greenland heeft zes zeeptabletten verkrijgbaar in de Fruit Emotions lijn. Genieten dus van een ‘ouderwets’ stuk zeep. De Greenland zepen ruiken heerlijk, zijn mooi verpakt in een aluminium blikje en bestaan voor maar liefst 99% uit ingrediënten. Lekker om zelf te gebruiken en om cadeau te geven! Dit schrijft Greenland in een persbericht aan Careality.

Natuurlijk
De zes Greenland zeeptabletten prikkelen je zintuigen. Ze bevatten de heerlijke Fruit Emotions geurcombinaties en bestaan voor maar liefst 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het is een zeer milde huidreiniger, geschikt voor alle huidtype en vrij van onder andere (negatieve) parabenen, kleurstoffen, SLS/SLES, minerale oliën, siliconen, PEG, gluten, alcohol, GMO en micro plastics. Ze zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Elk rond tablet van 100 gram is bovendien verpakt in de herkenbare mooie aluminium blikjes.

Alle bijzondere eigenschappen op een rij:
• Bijzondere Fruit Emotions geurcombinaties: papaja-citroen, kokos-mandarijn, limoen-vanille, grapefruit-gember, aardbei-anijs en drakenvrucht-witte thee
• Verpakt in de kenmerkende aluminium Greenland verpakking
• 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
• Geschikt voor vegetariërs en veganisten
• Geschikt voor het hele lichaam en alle huidtypen

Prijs en verkrijgbaarheid
Greenland Fruit Emotions zepen (consumentenadviesprijs €8,50) zijn verkrijgbaar via www.greenlandbodycare.com en diverse drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels. Voor meer informatie kan men kijken op www.greenlandbodycare.com of mailen naar info@greenlandbodycare.com


Deel dit bericht:


Careality