Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 december 2017

GUHL Herstel & Balans

GUHL lanceert een geheel nieuwe lijn speciaal voor overbelast, beschadigd of droog haar. De Herstel & Balans lijn van Guhl biedt de hoofdhuid doelgerichte verzorging en versterkt het haar vanaf de aanzet tot in de punten. Een gebalanceerde hoofdhuid draagt zorg voor zichtbaar gezond, veerkrachtig haar. De lijn bevat onder andere de ingrediënten Manuka-Honing en Melk. Manuka-honing wordt in Nieuw-Zeeland gewaardeerd om zijn verzorgende eigenschappen. Melk is rijk aan essentiële voedingsstoffen. De milde formule met Hydro-Proteïne-Complex biedt volledige verzorging. Het herstelt de hoofdhuid en biedt de optimale basis voor zichtbaar gezond, herstelt haar. Dit meldt GUHL in een persbericht aan Careality.

Guhl Herstel & Balans Shampoo, euro 7,99
Guhl Herstel & Balans Conditioner, euro 7,99
Guhl Herstel & Balans Direct Verzorgend Masker, euro 9,99

(advies-verkoopprijzen)


Deel dit bericht:


Careality