Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 januari 2018

Micellar Shampoo, dé innovatie in haarverzorging van NIVEA

NIVEA introduceert twee nieuwe haarverzorgingsproducten met de innovatieve micellair-technologie: NIVEA Purifying Micellar Shampoo en NIVEA Comforting Micellar Shampoo. De shampoos zorgen, dankzij de unieke werking van micellen voor een optimale verzorging van het haar en de hoofdhuid. De formule is zo mild dat je het elke dag kunt gebruiken. Het resultaat: luchtig haar en een gezonde hoofdhuid. Zo meldt Nivea in een persbericht aan Careality.

De milde, maar krachtige werking van micellen
Na het succes van de micellair-technologie voor het gezicht, past NIVEA deze technologie ook toe op het gebied van haarverzorging. Net als NIVEA Micellair Water voor het reinigen van je gezicht, zorgen deze vernieuwende shampoos, dankzij de unieke technologie van micellen, voor een doeltreffende en zachte reiniging. Micellen zijn microscopisch kleine oliemoleculen, ingekapseld in water, die een magnetische werking als eigenschap hebben. De micellen omsluiten vuildeeltjes en overtollig talg, waardoor restjes vuil grondig maar mild worden verwijderd tijdens het spoelen van het haar.

Gerichte verzorging
Geen enkel haartype is hetzelfde en vraagt om een gerichte verzorging. Daarom zijn er twee verschillende shampoos ontwikkeld die inspelen op de verschillende haarbehoeftes. De formules van beide Micellar shampoos zijn siliconen vrij en beschermen de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid.

NIVEA Purifying Micellar Shampoo, met verfrissend citroenmelisse-extract, is speciaal ontwikkeld voor normaal tot vet haar. De formule reinigt effectief en biedt langdurige frisheid van haar en hoofdhuid. Voor schoon haar en een optimale verzorging van het haar en hoofdhuid.

NIVEA Comforting Micellar Shampoo, met waterlelie-extract, is speciaal ontwikkeld voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid. De formule reinigt mild zonder de hoofdhuid te irriteren en versterkt het haar voor verbeterde elasticiteit. Voor zacht, sterk haar en een beschermde hoofdhuid.

Dr. Marion Detert, R&D expert voor NIVEA Hair: “De vernieuwende micellaire shampoos van NIVEA bieden een unieke en gerichte verzorging voor de verschillende behoeften van het haar en hoofdhuid. Ondanks de milde eigenschappen van micellen reinigen de shampoos het haar en de hoofdhuid effectief. Het haar voelt na elke wasbeurt luchtig aan.”

Verkrijgbaarheid
NIVEA Purifying Micellar Shampoo en NIVEA Comforting Micellar Shampoo (400 ml) zijn vanaf week 2 beschikbaar voor de consumentenadviesprijs van €4,99 per stuk.


Deel dit bericht:


Careality