Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 januari 2018

Ingezonden brief door Luuk Swiers (Emonta-Drachten) i.v.m. Tour du ALS 2018

——————————————————- INGEZONDEN BRIEF DOOR EMONTA / LUUK SWIERS ——————————————————-

In 2018 sponsort ons bedrijf Emonta uit Drachten de organisatie van de Tour du ALS. ALS is letterlijk een ‘zenuwslopende’ ziekte waar nog veel te weinig van bekend is. Om onderzoek naar deze ziekte financieel mogelijk te maken organiseert de stichting ALS Nederland diverse activiteiten. Middels deze initiatieven haalt de stichting gelden op om dit zo hard benodigde onderzoek te ondersteunen.

Het grootste evenement dat de stichting organiseert is de ‘Tour du ALS’. Tijdens dit ééndaagse gebeuren gaan honderden deelnemers de beruchte, Franse Mont Ventoux opstijgen. Zij doen dit wandelend, hardlopend of tot 3 keer fietsend.

Meer informatie vind je op: https://www.tourduals.nl/wat-is-tour-du-als

Het team dat namens Emonta meedoet, bestaat uit medewerkers, familieleden en klanten van Emonta en een deelneemster van het magazine GezondNU.  Het team is gedoopt “Het Wapiti & Dermagiq Team”. Op donderdag 31 mei gaan we gezamenlijk de kale berg te lijf.

Emonta neemt de 40 jaar jonge moeder Josine uit Sneek mee de berg op. Bij Josine is ALS geconstateerd en zij wil deze prachtige actie graag meemaken. Zij hoopt dit samen met haar naaste familie te beleven.

Dit mooie doel en deze geweldige uitdaging heeft ons ook geraakt. Wij gaan die kale berg ook omhoog fietsen en wandelen en geld inzamelen voor dit essentieel onderzoek. Van alle deelnemers wordt verlangd dat zij per persoon minimaal €1.500 sponsorgeld meebrengen naar de berg.

Daarom vragen wij u om ons te sponsoren voor de Stichting ALS Nederland. Ieder bedrag is meer dan welkom!

Wil je ons sponsoren?
Doe dat dan via de volgende link: https://www.tourduals.nl/team/wapiti-dermagiq/doneren

Namens vele patiënten van nu en in de toekomst: BEDANKT!!!

Groet,

Team Wapiti & Dermagiq
Emonta-Drachten


Deel dit bericht:


Careality