Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 februari 2018

Boek: STRK PLN, een strak lijf in 12 weken

Ga jij de uitdaging aan? Staat gezonder leven bovenaan jouw lijstje met goede voornemens? Heb jij slechts één plan en is dat een strak lichaam? Dan wordt STRK PLN jouw persoonlijke gids om dit doel te behalen. Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

In twaalf weken ga je van onepack naar sixpack. Van wastrommel naar wasbordje. Samen met Ramses Jedeloo, oprichter van The Bootcamp Club, ga je aan de slag met het 12-weken plan en heel veel praktische tips op het gebied van gedrag, voeding en bewegen.

Ramses trekt je op motiverende wijze over de drempel om aan een strak lijf te werken. De focus in STRK PLN ligt op gedragsverandering, gezonde voeding, intensieve beweging en uitgebalanceerd herstel.

Wat moet je allemaal op orde hebben om te beginnen?  Hoe bereid je je voeding voor? Wat kun je doen om te ontspannen?  Dit boek biedt een helder coachingsplan waardoor een strak lijf binnen 12 weken voor iedereen haalbaar is. Je wordt elke week bij de hand genomen en zo door het hele proces begeleid. Inclusief gouden tips van o.a. Vivian Reijs, Carlos Lens en Ralph Moorman.

Ramses Jedeloo is auteur en CEO van The Bootcamp Club. Het is het grootste outdoor sportbedrijf van Nederland met 85.000 leden, 200 trainingslocaties en 3.500 trainingen per maand.

STRK PLN | Ramses Jedeloo | ISBN: 9789021568621  |
€ 20,- | Verschijndatum: 27 februari 2018 |
Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality