Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 februari 2018

Johan Boeijenga per 1 april brand president Super Indo Ahold Delhaize

Johan Boeijenga wordt per 1 april benoemd als brand president Super Indo, een Indonesische dochter van supermarktconcern Ahold Delhaize. Boeijenga is nu nog chief operating officer van de Nederlandse drogisterijketen Kruidvat, onderdeel van A.S. Watson.

Boeijenga is al twee decennia actief in de detailhandel. Hij startte zijn carrière in 1988 bij Albert Heijn. Sindsdien bekleedde hij verschillende functies bij Albert Heijn en Ahold, laatstelijk als CEO Ahold Centraal-Europa, Tsjechië en Slowakije tot 2009. Van 2000 tot 2003 was hij CEO van TOPS Royal Ahold in Indonesië. Voordat hij in 2014 bij Kruidvat kwam, werkte Boeijenga onder andere bij supermarktketen Jumbo in Nederland en had hij een eigen adviesbureau.


Deel dit bericht:


Careality