Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 februari 2018

Niek Schipper (AS Watson) versterkt jury Careality Care Awards

Niek Schipper, Trading Director Health & Beauty Benelux bij A.S. Watson Health & Beauty, versterkt vanaf dit jaar de jury van de Careality Care Awards. Schipper vult daarmee de rol van Kees Buur binnen de vakjury in. Schipper volgde op 1 november 2017 Kees Buur op bij A.S. Watson en is verantwoordelijk voor de samenstelling van het assortiment en de inkoop- en promotiestrategie van de drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister.

Schipper (41) heeft in de afgelopen 16 jaar bij Procter & Gamble (P&G) een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Schipper vervulde hier verschillende commerciële en marketingfuncties. Zo was hij als accountdirector verantwoordelijk voor het portfolio van P&G bij A.S. Watson Benelux. Hierna gaf hij als commercieel directeur leiding aan de verkooporganisatie van P&G in Nederland. In zijn laatste functie was Schipper werkzaam op het Europese hoofdkantoor van P&G in Zwitserland als Brand & Sales Director voor het Skin & Personal Care-portfolio in Europa en IMEA. Careality is verheugd dat Niek Schipper zijn expertise binnen de vakjury van de Careality Care Awards wil inzetten.

De vakjury van de Careality Care Awards bestaat uit:

–        Niek Schipper, buying director van A.S. Watson Health & Beauty Benelux
–        Jan Derek Groenendaal, algemeen directeur Etos
–        Remco de Haas, hoofd inkoop Holland Pharma
–        Frank Turksma, voorzitter KNDB
–        Nico Alberts, oud-voorzitter Neprofarm en algemeen directeur Nicis Consumer Health
–        Joop Rutte, algemeen directeur Info2action

Walborgh Kieskamp van NDS wordt vervangen door een ander directielid van de organisatie, het is nog niet bekend wie zijn rol overneemt. Walborgh, enorm bedankt voor je inspanningen en inspiratie!

Het netwerkevent van de drogisterijbranche
De genomineerde innovaties voor de Careality Care Awards 2018 worden uitgebreid voorgesteld in de komende editie van Careality, die half februari verschijnt. Wie krijgen de Care Awards uitgereikt uit de handen van de jury? En wie verdient dit jaar de Oeuvre Award en de nieuwe Challenger Award? Dit wordt op 15 maart 2018 bekendgemaakt tijdens de spannende uitreiking in het Hilton Royal Parc te Soestduinen. De presentatie wordt dit jaar verzorgd door actrice Tanja Jess. Het Care Award Event is het netwerk event voor de top van de drogisterijbranche, waar leveranciers op een ontspannen en gezellige manier kunnen netwerken met de directies van de drogisterijformules en hun inkoopteams.

Ook u kunt een kaartje bemachtigen!
Wilt u ook op het event van 15 maart 2018 aanwezig zijn?
Neem dan contact op met Careality via redactie@careality.nl 


Deel dit bericht:


Careality