Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 februari 2018

A.S. Watson benoemt Roland van den Berg tot General Manager Trekpleister

A.S. Watson heeft Roland van den Berg benoemd tot General Manager van Trekpleister. Hij zal deze functie combineren met zijn bestaande rol van Director eCommerce Benelux. In zijn nieuwe functie wordt Van den Berg (foto) ook verant-
woordelijk voor de strategie en operationele activiteiten van Trekpleister. Van den Berg treedt in de voetsporen van Bert Verhoef, die is benoemd tot Managing Director van Kruidvat België. In deze functie wordt Verhoef ook verantwoordelijk voor de projectmatige en operationele activiteiten voor Kruidvat in Frankrijk. Verhoef volgt in deze functie Johan Boeijenga op, die A.S. Watson zal verlaten. Beide benoemingen zijn met ingang van 1 maart 2018 van kracht. Zo meldt A.S. Watson in een persbericht aan Careality.

Roland van den Berg (43) is vorig jaar aangetreden als Director eCommerce Benelux.
“Ik vind het een geweldige uitdaging om samen met onze medewerkers verder te bouwen aan een mooi en sterk merk als Trekpleister. Met 190 winkels is Trekpleister uitgegroeid tot een echte buurtdrogist, waar klanten altijd centraal staan en vakkundige medewerkers het verschil maken”, vertelt Van den Berg. “Om klanten op de juiste manier, op het juiste moment en via de juiste kanalen te bedienen, zetten we in op een omnichannel-aanpak, waarbij onze online kanalen en fysieke winkels elkaar versterken. Nu Trekpleister ook onder mijn verantwoordelijkheid valt, kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de groei van zowel de fysieke Trekpleister winkels als de webshops.”


Deel dit bericht:


Careality