Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 februari 2018

Ondernemers Verheijen blij met vernieuwde Etos Losser

Etos aan de Langenkamp in Losser gaat na een ingrijpende verbouwing weer open. De vernieuwde Etos heeft de nieuwste formule en ziet er modern en overzichtelijk uit. Ondernemers Yolinde en Lisanne Verheijen nodigen iedereen uit om bij de heropening aanwezig te zijn. Die vindt plaats op donderdag 15 februari om 9.00 uur. “We vieren de hele week een openings-
feestje, met leuke acties en speciale aanbiedingen”, zegt Yolinde Verheijen. De festiviteiten eindigen op zaterdag 17 februari met een evenement dat geheel in het teken staat van make-up en verzorging. Klanten kunnen dan bij de visagist een persoonlijk advies en een makeover krijgen. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De vernieuwde Etos beschikt over een fraaie beauty- en geuren-
afdeling en er is keuze uit een groot aantal merken. Klanten vinden er volop inspiratie. Zo hangen er overal tips voor een compleet andere look. “Bovendien laten wij graag aan klanten via een touch up zien hoe je zelf zo’n nieuwe look kan toepassen.” Ook als het gaat om producten op het gebied van gezondheid en babyverzorging kunnen klanten uitstekend terecht bij Etos. Er is een groot en gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een ruime keuze. Voor moeder en dochter Verheijen is de vernieuwing van hun Etos een van de drie mijlpalen van 2018. Dit jaar bestaat de drogisterij 15 jaar en zijn ze precies 10 jaar geleden begonnen met Etos. “Het zijn allemaal bijzondere momenten die we met onze klanten willen delen”, aldus Lisanne Verheijen.


Deel dit bericht:


Careality