Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 februari 2018

Oenobiol Paris

De introductie van Oenobiol Paris is de grootste introductie geweest voor Imgroma in de afgelopen 5 jaar. Hiermee wordt gebouwd aan een nieuw merk en aan een nieuwe categorie: ‘Schoonheid van binnenuit’. In Frankrijk is Oenobiol al meer dan 30 jaar marktleider en vanuit onderzoek meent Imgroma dat de Nederlandse vrouw nu ook klaar is voor beauty supplementen geïnspireerd door de natuur.

Om de nieuwe categorie te bouwen en een brug te slaan tussen health & beauty, is de introductie uitgebreid ondersteund waarbij consumentencampagnes (o.a. via TV, print en social media) en retailondersteuning elkaar versterkten. Daarnaast verzorgt Imgroma uitgebreide trainingen voor het drogisterij personeel om het potentieel van deze categorie optimaal te kunnen benutten.


Deel dit bericht:


Careality