Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 februari 2018

Feest bij vernieuwde Etos w.c. Vleuterweide in Vleuten

Vrijdag 2 maart ligt de rode loper uit bij Etos in winkelcentrum Vleuterweide. Het is feest, want de winkel heropent na een flinke verbouwing. Om 9.00 uur gaan de deuren open. Ondernemer Carmelita Bodha en haar medewerkers nodigen iedereen van harte uit om langs te komen. “We hebben de hele dag leuke acties en speciale aanbiedingen.” Ook zaterdag 3 maart is het in Etos extra gezellig. Dan organiseert de winkel een beautyevenement. Klanten kunnen bij de visagist gratis een persoonlijk advies en een makeover krijgen.

“Veel klanten reageerden verbaasd over onze verbouwingsplannen. Ze vroegen zich af of onze winkel nog mooier kon worden. Nou, dat is echt gelukt. We zijn erg benieuwd naar de reacties van onze klanten”, aldus Carmelita Bodha.

Nieuwste formule
De afgelopen weken is er hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben en het resultaat mag er zijn. De winkel heeft een moderne uitstraling en is ingericht volgens de nieuwste formule. Op de beauty- en geurenafdeling vinden klanten volop inspiratie. Zo hangen er overal tips voor een compleet andere look. Ook als het gaat om producten op het gebied van gezondheid, babyverzorging en cadeauartikelen kunnen klanten uitstekend terecht bij Etos. Er is een groot en gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een ruime keuze.


Deel dit bericht:


Careality