Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 februari 2018

K.N.D.B. organiseert 125-jarig jubileum met Ondernemersdag

Op maandag 21 mei (2e Pinksterdag) organiseert de Koninklijke Nederlandse Drogisten Bond (K.N.D.B.) haar 125-jarig jubileum met een Ondernemersdag voor leden en relaties.

Al 125 jaar spant de KNDB zich in voor de zelfstandige drogisterijondernemer, daarbij oplossingen en tools aanreikend om ondernemen makkelijker te maken.

Tijdens deze dag een korte terugblik, maar bovenal wordt aandacht besteed aan de toekomst. De branche wil vooruit!

Een vitale bedrijfsvoering, het verbeteren van klantbeleving en lonkend klantperspectief zijn tot ambitie verheven. Doelstellingen waarmee de ondernemer daadwerkelijk meer toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen kan bieden in de slag om de klant. De KNDB is een project gestart om op dit terrein handreikingen te bieden aan de bij haar aangesloten drogisterijondernemers. De resultaten van dit project zullen tijdens het middagprogramma worden gepresenteerd door niemand minder dan Annemarie van Gaal.

Vanzelfsprekend ook volop ruimte om collega’s te spreken en meer ontspannen thema’s.

Locatie en programma
De KNDB-Ondernemersdag vindt plaats op Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het openbare middagprogramma vangt aan om 14.00 uur. Annemarie van Gaal neemt ons mee langs successen, anekdotes, verdienmodellen en onderscheidend vermogen.

Tussen half 5 en 6 kunnen alle KNDB-gasten dit prachtige park zelfstandig bezoeken (met dank aan Emonta BV) om rond 18.00 uur met een gezamenlijk dinerbuffet het programma af te sluiten.

Voor de aangesloten leden organiseert de vereniging om 11.30 uur haar Algemene Ledenvergadering (besloten) met aansluitend een lunch.

Meer informatie vindt u op www.kndb.org, alwaar het programma binnenkort kenbaar wordt gemaakt.


Deel dit bericht:


Careality