Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 februari 2018

Openingsfeestje bij opening gloednieuwe Etos Ermelo

Zaterdag 3 maart om 9.00 uur gaat in het centrum van Ermelo een gloednieuwe Etos open. Winkelmanager Ron van der Poel en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen.

“We houden een gezellig openingsfeestje. Er zijn leuke acties en we trakteren op gratis producten.” Klanten ontvangen bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper.

Ook is de hele dag een visagist in de winkel aanwezig. Wie wil, kan gratis een persoonlijk advies en een makeover krijgen. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De winkel is ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel. Alles ziet er modern en overzichtelijk uit. Op de ruime beauty- en geurenafdeling kunnen klanten kiezen uit verschillende merken en er ook gemakkelijk inspiratie opdoen voor een nieuwe look.

In de nieuwe Etos werken bekende medewerkers. Zij waren tot en met werkzaam in de Etos van het ondernemers Jaap en Henny van Slooten die met pensioen zijn gegaan en hun winkel verkochten aan Etos.

De nieuwe vestiging zit aan de Stationsstraat 106, twee deuren verder dan de oude winkel. Ron van der Poel en zijn collega’s vinden het belangrijk dat klanten zich snel thuis gaan voelen in hun Etos. “Ook in de nieuwe winkel hangt een gezellige, gemoedelijke sfeer. Wij staan klaar om klanten te verwelkomen!”


Deel dit bericht:


Careality