Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 februari 2018

Boek: STILZITTEN als een kikker; mindfulness voor kinderen werkboek

Dit is het eerste werkboek voor kinderen van 5 tot 8 jaar om zich te concentreren door middel van de methode van de kikker. Het bevat 80 grappige en nuttige activiteiten om alleen of met een ouder te doen. Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Kinderen zijn thuis en op school vaak onrustig of gestrest. Om ze te leren kalm en aandachtig te zijn, heeft Eline Snel een eenvoudige meditatievorm ontwikkeld. Hiermee kunnen kinderen zich bewust worden van hun lichaam en emoties, en meer openstaan voor anderen.

Van de Nederlandse editie van Stilzitten als een kikker zijn ruim 40.000 exemplaren verkocht; wereldwijd 600.000 exemplaren. Stilzitten als een kikker verschijnt in 18 talen.

# Extra: 6 meditatieoefeningen, stickervellen, poster en ‘Het grote familie-kikkerspel’

Werkboek Stilzitten als een kikker | Eline Snel | 9789021566900 | € 20,- |
verschijnt 27 februari 2018 | Paperback met flappen | Extra: Stickervellen,
poster, download met 6 meditatieoefeningen en ‘Het grote familie-kikkerspel’

Eline Snel is therapeut, trainer en pionier op het gebied van meditatie voor kinderen. Met haar doeltreffende en vriendelijke methode geniet ze internationale faam. Haar boek Stilzitten als een kikker is wereldwijd een bestseller.


Deel dit bericht:


Careality