Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 februari 2018

Axanova Power Gel, krachtige warmtegel voor ‘Xoepele’ spieren en gewrichten

Het outdoor sportseizoen gaat weer van start en Nederland komt massaal in beweging. Met de eerste zonne-
stralen van de lente zijn ook tuinieren en klussen rondom het huis weer actueel. Stijve spieren en gewrichten als gevolg hiervan vragen om een effectieve behandeling en vooral snelle versoepeling en verlichting. De krachtige nieuwe Power Gel van Axanova op basis van verwarmende etherische oliën en natuurlijke werk-
stoffen vormt dan een weldadige warmteoplossing, die binnen no time zorgt voor aangenaam ‘Xoepele’ spieren én gewrichten. Zo schrijft Axanova in een persbericht aan Careality.

Axanova is een van oorsprong Zwitsers merk, hetgeen staat voor hoogwaardige topkwaliteit op het gebied van resultaatgerichte spier- en gewrichtsverzorging. De lijn biedt producten voor zowel warmte- als koudetherapie. Axanova is ideaal voor sporters, maar ook voor gebruik na fysieke inspanningen of overbelasting in het dagelijkse leven.

NIEUW! Axanova Power Gel, krachtige warmtegel voor directe verlichting  

De nieuwe Axanova Power Gel is de warmste en meest krachtige gelvariant uit de rode Axanova-lijn. Dit product verlicht spieren en gewrichten direct, bijvoorbeeld na het sporten, na het opstaan of na klussen of tuinieren. De formule stimuleert de doorbloeding effectief dankzij synergetische etherische oliën van menthol, eucalyptus, pepermunt en wintergroen-extract. Axanova Power Gel verzorgt zelfs de meest zwaarbelaste spieren en versoepelt de gewrichten.

Distributie, meer informatie en verkoopprijs:

De producten van Axanova worden op de Nederlandse markt gebracht door Mediphos OTC Consumer Health B.V. uit  Renkum.

De producten worden verkocht bij diverse zelfstandige drogisterijen en webwinkels.

Verkoopprijs: Axanova Power Gel € 12,95/50 ml.


Deel dit bericht:


Careality