Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 maart 2018

DETOXNER® PDS

Een evenwichtig darmstelsel is erg belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn.
Het prikkelbare darm syndroom (PDS*), een veel voorkomende aandoening, verstoort dit evenwicht bij ongeveer 20% van de bevolking. DETOXNER® PDS verlicht de symptomen en brengt de balans in de darmen weer terug. Dit natuurlijke product zuivert de darmen, herstelt een gezonde darmflora en is bewezen effectief. Een onlangs afgeronde studie bewijst dat DETOXNER® PDS symptomen verlicht binnen 24 uur **. Ga met een fris gevoel de lente tegemoet en laat je niet tegenhouden door de klachten. Dit schrijft de leverancier in een persbericht aan Careality.

Wanneer je last hebt van de symptomen van PDS kan dit je dagelijkse routine verstoren. Start de lente met een goed gevoel en laat je niet weerhouden door mogelijke klachten. Om je darmen weer in balans te krijgen start je met de 5-daagse kuur. Begin je dag met een sachet in een groot glas water en voeg bijvoorbeeld citroensap toe voor een lekkere frisse smaak. Om het optimale resultaat te behouden volg je hierna de 30-daagse kuur met DETOXNER® PDS.

In de onlangs afgeronde studie** hebben 204 personen met het prikkelbare darm syndroom vier verschillende producten getest, waaronder DETOXNER® PDS. Het resultaat:

-DETOXNER® PDS is significant sneller in het verlichten van de symptomen van PDS
-DETOXNER® PDS is significant effectiever in het verlichten van de symptomen van PDS
-DETOXNER® PDS is aanzienlijk beter in het bieden van een hogere kwaliteit van leven aan patiënten

DETOXNER® PDS is een natuurlijk product dat zorgt voor een optimale darmfunctie en steeds gebruikt kan worden wanneer PDS opspeelt of om symptomen te voorkomen. De producten zijn gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex afkomstig uit planten, wat schadelijke bacteriën neutraliseert. Ook bevat het plantaardige vezels die de activiteit van de darmen stimuleren, waardoor de consistentie van de ontlasting wordt verbeterd. De prebiotische ingrediënten fungeren als ‘krachtvoer’ voor goede bacteriën om zo het evenwicht van de darmflora te herstellen. Een complete aanpak met DETOXNER® PDS, waarvan je het resultaat al vanaf dag één kunt merken.

DETOXNER® PDS 5 daagse kuur, adviesprijs €34,44. Bevat 5 sachets (DETOXNER®-mix 9 gram) en 20 bruistabletten (DETOXNER®-drink)
DETOXNER® PDS 30 daagse kuur, adviesprijs €22,94. Bevat 15 sachets (DETOXNER®-mix 4,5 gram) om de dag te gebruiken.

DETOXNER® PDS is bedoeld om te worden gebruikt om de symptomen van PDS te verlichten. Het is bestemd voor volwassenen en kinderen van 16 jaar en ouder. Oa verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, Trekpleister, G&W en DA.

*PDS is geen zelfzorg indicatie en moet door een arts worden vastgesteld.
DETOXNER® PDS is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
**Resultaten uit onderzoek bij 204 patiënten met PDS klachten op basis van Rome III criteria.

 

 


Deel dit bericht:


Careality