Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 maart 2018

Verbouwde Etos met apotheek-afhaalpunt, in het Groningse Oosterhoogebrug

Etos in het Groningse Oosterhoogebrug is compleet vernieuwd. De winkel heropent donderdag 8 maart om 8 uur, gelijktijdig met de eveneens verbouwde Albert Heijn en Gall & Gall. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. “Speciaal vanwege de heropening hebben we leuke acties en activiteiten”, vertelt winkelmanager Silvia Doorn. “Klanten krijgen bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper.” Tot en met zaterdag 10 maart is er elke dag in de winkel een visagist aanwezig. Klanten kunnen dan gratis een persoonlijk advies en een makeover krijgen. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

In Etos bevindt zich nu ook een apotheek-
afhaalpunt. Iedereen kan daar medicijnen afhalen die via recepten van bijvoorbeeld de huisarts zijn aangevraagd. Herhaalrecepten kunnen bovendien in de winkel worden ingeleverd. Twee werkdagen later liggen de medicijnen klaar. In het complex aan de Rijksweg 18 zat voorheen een gezondheidswinkel. Voortaan zijn er in de Etos supplementen verkrijgbaar die in die gezondheidswinkel te koop waren. De medewerkers hebben hiervoor extra trainingen gevolgd om klanten deskundig te kunnen adviseren.

Gezellig
De inrichting van de verbouwde Etos is volgens de allernieuwste formule. De winkel heeft een overzichtelijke indeling en alles ziet er modern uit. De blikvanger is de beauty- en geurenafdeling met keuze uit een groot aantal merken. Klanten vinden daar ook volop inspiratie. Zo hangen er overal tips voor een compleet andere look. Ook als het gaat om producten op het gebied van gezondheid en babyverzorging, en leuke  cadeauartikelen, kunnen klanten uitstekend terecht bij Etos. Er is een groot en gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een ruime keuze. “We hebben een prachtige winkel gekregen en zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten. Kom langs! Ook na de verbouwing is Etos de gezellige dorpswinkel als vanouds”, aldus Silvia Doorn.


Deel dit bericht:


Careality