Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 maart 2018

Amanda Rijff wint ‘OPI Mooie Handen Award 2018’

Na iconische voorgangers als Candy Dulfer, Anna Nooshin en Kristina Bozilovic, reikt OPI’s Anja Happé-Lensen OPI’s Mooie Handen Award ditmaal uit aan Amanda Rijff, master make-up artist & beauty-expert van de sterren. De OPI Mooie Handen Award werd – in stijl van OPI’s nieuwe LISBON voorjaarscollectie – uitgereikt in Restaurant Jansz, in het bijzijn van influencers en BN’ers zoals Beertje van Beers en Quinty Trustfull. Zo schrijft OPI Nederland in een persbericht aan Careality.

Anja Happé-Lensen: “Amanda is veelzijdig, sprankelend en kleurrijk. Ze inspireert met haar looks en durft haar eigen weg te gaan. Voordat ze besloot om van haar passie voor visagie haar beroep te maken, heeft ze lange tijd in de mode gewerkt, o.a. als stylist. Inmiddels is ze master make-up artist & beauty-expert van de sterren. De ervaring die ze heeft opgedaan, deelt ze graag met je in haar boek Flawless en in haar online beauty magazine Fabelish.com. Als echte beauty influencer, is Amanda altijd op zoek naar innovaties en geeft ze eerlijke beautyadviezen.”

“Doordat Amanda met zoveel liefde, passie en gedrevenheid mensen nóg mooier maakt en ze echt laat stralen, is ze voor mij de terechte winnares van de OPI Mooie Handen Award 2018”, besluit Anja.


Deel dit bericht:


Careality