Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 maart 2018

Openingsactiviteiten bij nieuwe Etos Jan Heijnsstraat in Tilburg

Etos is terug in het winkelcentrum aan de Tilburgse Jan Heijnsstraat. De winkel verruilt de tijdelijke locatie voor een gloednieuwe plek in de passage. Op woensdag 14 maart om 9.00 uur vindt de opening plaats. Winkelmanager Linda van de Pas en haar team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje. Er staat een hapje klaar, we trakteren op gratis producten en er zijn leuke activiteiten.” Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Klanten ontvangen bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk, bij 15 euro een big shopper. Op zaterdag 17 maart is er een beautyevenement. Dan kunnen klanten bij de visagist gratis advies en een makeover krijgen. Ook kunnen zij hun nagels laten lakken. Woensdag 21 maart is er een speciale middag voor kinderen. In de winkel loopt tussen 13.00 en 16.00 uur een levensgrote knuffelbeer, en wie wil mag zich laten schminken en de nagels laten lakken. Ook na de opening blijft het extra gezellig bij Etos, bijvoorbeeld met een beautyevenement op zaterdag 31 maart. “Dan laten we zien hoe je er met de feestdagen op je paasbest uit kunt zien”, vertelt Linda van de Pas. “Op zaterdag 7 april hebben we nog zo’n activiteit. Klanten kunnen zich laten opmaken met de nieuwste voorjaarskleuren.”

Beleving
De nieuwe Etos bevindt zich in de passage van de Albert Heijn XL, het tweede pand van rechts na de entree. De winkel is ruim van opzet en ingericht volgens de allerlaatste formule van Etos. Op de beauty- en geurenafdeling staan de verschillende merken overzichtelijk uitgestald en er hangen overal tips voor een compleet andere look. Medewerkers laten graag via een touch up aan klanten zien hoe zij zelf zo’n nieuwe look kunnen toepassen. “Onze winkel is prachtig geworden. Kom langs, en ervaar die nieuwe beleving”, aldus Linda van de Pas.


Deel dit bericht:


Careality