Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 maart 2018

A.S. Watson benoemt Ed van de Weerd tot managing director Kruidvat Nederland

A.S. Watson Health & Beauty Benelux heeft met ingang van 7 mei 2018 Ed van de Weerd (48) benoemd tot Managing Director van Kruidvat Nederland. Deze benoeming volgt op de beslissing van Johan Boeijenga om de organisatie te verlaten. Eerder werd in dit kader Bert Verhoef benoemd tot Managing Director Kruidvat België.

Ed van de Weerd heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in verschillende commerciële en leidinggevende functies. Hij begon zijn loopbaan in 1993 bij Procter & Gamble, waar hij als laatste werkzaam was als Commercieel Adjunct-directeur. In 2000 trad Van de Weerd in dienst van Vodafone. Hij was onder meer in Australië werkzaam als Head Vodafone Target en in het Verenigd Koninkrijk in de hoedanigheid van Global Head of Propositions. In 2006 ging Van de Weerd aan de slag bij Albert Heijn/Ahold, waar hij onder meer in Tsjechië werkzaam was als Senior Vice President Marketing, Format, Buying & Merchandising . In 2011 vervolgde hij zijn carrière bij Jumbo Supermarkten, waar hij tot april werkzaam is als Commercieel Directeur.

“Ed van de Weerd heeft zijn sporen in de retail ruimschoots verdiend en is dé aangewezen persoon om als Managing Director leiding te geven aan Kruidvat Nederland. Ed heeft naast zijn kennis en ervaring ook een reputatie opgebouwd als een persoon bij wie het ondernemen in het bloed zit en voor wie de behoeften van de klant altijd centraal staan. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij met succes invulling zal geven aan de groeiambities van Kruidvat in Nederland”, aldus Gerard van Breen CEO van A.S. Watson Benelux.


Deel dit bericht:


Careality