Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 maart 2018

CB12 introduceert CB12 White Mondwater

CB12 introduceert een nieuw mondwater: CB12 White. CB12 White Mondwater beschermt 12 uur lang tegen een slechte adem én helpt de tanden witter te maken. Al na twee weken tweemaal daags spoelen na het tandenpoetsen. Met CB12 White wordt de CB12-productlijn uitgebreid en biedt deze een complete oplossing voor een goede adem op elk moment van de dag. CB12 White is verkrijgbaar bij drogist, apotheek en via CB12.nl voor de consumentenadviesprijs van €9,99. Dit meldt leverancier Meda Pharma in een persbericht aan Careality.

CB12 White Mondwater neutraliseert slechte adem en heeft een Whitening effect. Het helpt vlekdeeltjes (bijvoorbeeld van koffie, thee, rode wijn en nicotine) die tanden verkleuren te verminderen en beschermt tegen nieuwe vlekken. CB12 White bevat geen alcohol. Het mondwater is een toevoeging aan de productlijn van CB12 die ook uit een Regular en Mild mondwater, CB12 Boost Kauwgom en een mondspray bestaat.

In tegenstelling tot sommige andere mondwaters die de adem enkel maskeren met een sterke mintsmaak, pakt CB12 met haar unieke en gepatenteerde formule de slechte adem bij de bron aan en neutraliseert deze. De actieve ingrediënten van CB12 zijn zink en chloorhexidine. De specifieke combinatie van deze ingrediënten zorgen samen dat de gassen die een slechte adem veroorzaken, worden geneutraliseerd en niet vrijkomen.

CB12: blijvend in prijs verlaagd!
De Regular en Mild Mondwaters van CB12 (250ml) en CB12 Boost Kauwgom zijn blijvend in prijs verlaagd! Uit onderzoek blijkt dat consumenten de producten van CB12 bestempelen als premium en van hoge kwaliteit. Tegelijkertijd geven consumenten aan dat de hoge prijs een barrière is om CB12 te kopen. Door de prijs te verlagen is CB12 bereikbaar voor een grotere groep gebruikers. CB12 Regular en Mild zijn verkrijgbaar voor de consumentenadviesverkoopprijs van €8,99 en CB12 Boost Kauwgom van €2,99.


Deel dit bericht:


Careality