Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 maart 2018

NIEUW: Byte-X Pen tegen nagelbijten en ondersteuning van de groei van gezonde nagels

Werkelijk niemand is er trots op, maar heel veel mensen bijten op hun nagels! Met name tijdens periodes van (examen)stress. Het gebeurt vaak onbewust en zorgt ervoor dat de handen er allesbehalve als visitekaartjes uitzien. Daarbij komt dat het een erg onhygiënische gewoonte is, omdat zich onder de nagels talloze bacteriën bevinden. Met de nieuwe Byte-X Pen zeggen nagelbijters vanaf nu gegarandeerd “nee” tegen het nagelbijten en ondersteunen ze de groei van mooie, sterke, lange én gezonde nagels. Dit meldt leverancier Trade Sense in een persbericht aan Careality.

Onderzoek heeft aangetoond dat maar liefst meer dan een kwart van de Nederlanders regelmatig of zelfs dagelijks op hun nagels bijt. Gevoelens van onzekerheid, stressvolle (examen)periodes of schaamte stimuleren deze vervelende gewoonte. Het bijten kan leiden tot kapotte nagelriemen en pijnlijke plekjes op de vingers. In zeldzame gevallen kunnen de vingernagels ernstig misvormd raken na jaren van nagelbijten als gevolg van de vernietiging van het nagelbed. Vooral kinderen bijten op hun nagels, maar ook veel jongeren én volwassenen hebben deze dwangmatige gewoonte die vaak moeilijk te stoppen is.

Nieuw! Byte-X Pen, de ‘bodyguard’ die nagelbijten voorgoed helpt voorkomen

Nieuw is de Byte-X Pen, de ‘bodyguard’ die het nagelbijten vanaf nu voorgoed helpt voorkomen. Deze pen bevat Denatoniumbenzoaat, de meest bittere stof op aarde. Wie de smaak hiervan eenmaal heeft geproefd, zal een volgende keer wel drie keer nadenken om weer op de nagels te gaan bijten!

Ondersteunend voor een gezonde nagelgroei

De formule van de Byte-X Pen ondersteunt de groei van de nagels en helpt ze gezond te houden, doordat er niet meer op de nagels gebeten wordt. De handige pen heeft een klein kwastje dat zorgt voor een snelle en gemakkelijke applicatie in een handomdraai. De pen past gemakkelijk in de tas en is dus handig om altijd en overal bij je te hebben.

Geschikt voor vrouwen, mannen en kinderen

De Byte-X Pen is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Door de matte finish is de pen ook perfect te gebruiken door mannen. Ook duimzuigers met een leeftijd vanaf 3 jaar kunnen veilig met de Byte-X Pen worden behandeld. De formule hoeft slechts éénmaal per dag te worden aangebracht op de nagels en geeft na een week al een zichtbaar resultaat.

Distributie & meer informatie:

De Byte-X Pen tegen nagelbijten wordt op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.
Verkoopprijs: Byte-X Pen € 10,99/4 ml.

Dit nieuwe product is vanaf heden verkrijgbaar bij de filialen van Etos en de betere drogisterijen.


Deel dit bericht:


Careality