Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 maart 2018

Boek: De koolhydraat en calorieteller

Moet je letten op wat je binnenkrijgt? Met De koolhydraat en calorieteller is dat een fluitje van een cent! De methode die in Engeland de ‘carb & calorie counting Bible’ wordt genoemd en daar al jaren een bestseller is, komt eindelijk naar Nederland toe. Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.
 
In De koolhydraat en calorieteller vind je in één oogopslag de koolhydraten, calorieën, proteïnen, (verzadigde) vetten en vezels van een product. De ruim 1.700 foto’s van verschillende porties eten en drinken, en de uitgebreide overzichten, maken de waardes van je maaltijd meteen visueel en gemakkelijk te vergelijken.

Ideaal voor iedereen die wil of moet afvallen, mensen met diabetes, sporters en alle bewuste eters. Neem de regie in handen en maak bewust gezondere keuzes.

-Snel afvallen met koolhydraatarme voeding
-Gezondheidsvoordelen voor diabetes 2
-Al jaren een bestseller in Engeland
-Ondersteund door Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN)

De koolhydraat en calorieteller | Chris Cheyette en Yello Balolia |
ISBN: 9789021568805 | € 20,- | Verschijndatum: 01-05-2018 |


Deel dit bericht:


Careality