Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 april 2018

In de Eindhovense Rechtestraat opent 11 april een nieuwe Etos

In de Eindhovense Rechtestraat opent woensdag 11 april om 9.00 uur een nieuwe Etos. De winkel bevindt zich vlak bij de Catharinakerk. “Een geweldige plek, zo midden in het centrum en aan de rand van Stratum”, zegt winkelmanager Lindsey Strijbosch. Namens het voltallige team nodigt zij iedereen uit om de winkel te bezoeken. Tot en met zaterdag 14 april is er een gezellig feestje. “We zijn benieuwd naar de reacties van klanten. Kom langs! U bent van harte welkom.” Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De nieuwe winkel heeft de allerlaatste Etos look & feel. Binnenin is het eigentijds, lekker licht en overzichtelijk. Klanten vinden er een mooie beauty- en geurenafdeling, met een groot aantal merken. “Iedereen kan elke dag bij ons terecht voor een persoonlijk en vrijblijvend beauty-
advies. Klanten kunnen uiteraard ter plaatse een product testen. Ook laten we via een touch up zien hoe je zelf een make-upproduct kan toepassen,” aldus de winkelmanager.

Etos trakteert
In de openingsweek, die tot en met 14 april duurt, zijn er speciale acties en trakteert Etos op gratis producten. Zo krijgen klanten, zolang de voorraad strekt, bij besteding vanaf 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk. Bij besteding vanaf 15 euro geeft de winkel een handige big shopper weg. De openingsweek wordt op zaterdag 14 april afgesloten met een beauty-
evenement waar klanten zich gratis kunnen laten opmaken. “Mocht in dat weekend PSV landskampioen worden, dan zal het in onze winkel ook extra gezellig zijn”, belooft Lindsey Strijbosch.


Deel dit bericht:


Careality