Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 april 2018

Nieuwe NIVEA Summer Douchegels

Parelwitte stranden, een azuurblauwe zee en warme zonnestralen op je zongebruinde huid. Haal de zomer in huis met de nieuwe NIVEA Summer Douchegels en waan jezelf in tropische sferen. Deze douchesensatie is binnenkort verkrijgbaar in drie varianten. Geniet het hele jaar door van een zomers gevoel dankzij NIVEA Sunshine Love met de unieke geur van NIVEA SUN. Of verwen jezelf met de Limited Edition NIVEA Outdoor Love, met limoen en olieparels, en de Limited Edition NIVEA Waves Love met zee mineralen. Droom weg naar de zon bij elke douchebeurt! Dit schrijft leverancier in een persbericht aan Careality.

Ervaar de zomer onder de douche met de iconische geur van NIVEA SUN
De typische geur van zonnebrandcrème doet denken aan heerlijke, warme zomerdagen. Waarom genieten we niet het hele jaar door van deze geur en het bijbehorende zomergevoel? De nieuwe NIVEA Sunshine Love douchegel met de iconische geur van NIVEA SUN brengt zonnige herinneringen weer naar boven zodat je de wereld om je heen even kunt vergeten.

R&D expert dr. Silke Garmatz: “Droom weg naar die heerlijke vakantie dankzij de zomerse geur van NIVEA Sunshine Love. Met de herkenbare geur van NIVEA SUN  willen wij hetzelfde ontspannende en verzorgende gevoel creëren dat je ervaart wanneer je je zongebruinde huid op vakantie insmeert met een NIVEA zonnebrandcrème.”

De hydraterende, licht schuimende formule met Aloë Vera reinigt de huid mild waardoor deze fris en verzorgd aanvoelt. De douchegel is daarnaast ook heerlijk voor op reis: spoel je lichaam af met de frisse gel en verwijder gemakkelijk alle restjes zand, chloor en zout water van je lichaam.

Geniet van twee ultieme limited edition zomergeuren
Summer is in the air met NIVEA Outdoor Love en NIVEA Waves Love. Deze limited editions bieden een rijke verzorging onder de douche en verwennen je zintuigen met twee ultieme zomergeuren. De exotische limoengeur van NIVEA Outdoor Love ruikt naar een lange wandeling in de bloeiende natuur. De schuimende gel met verzorgende olieparels zorgt voor een zacht gevoel op de huid. Of neem een frisse duik in de zee met NIVEA Waves Love. Deze verkwikkende douchegel met zee mineralen verwent je huid met zijdezacht schuim en zorgt voor een fris, verzorgd gevoel.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe NIVEA Summer Douchegels zijn verkrijgbaar vanaf week 18 bij onder andere Kruidvat, Etos en in geselecteerde supermarkten voor de consumentenadviesprijs van € 3,79.


Deel dit bericht:


Careality