Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 april 2018

Mama Sopa, bubbels voor iedereen

Ook in 2017 heeft Mama Sopa weer een mooie donatie opgeleverd aan de projecten van ontwikkelingsorganisatie Simavi. Al enkele jaren verkoopt Herbapharm met succes Mama Sopa Bodycare. Met de opbrengsten worden, in samenwerking met SIMAVI, hygiënetrainingen gegeven aan moeders in India. Zo meldt leverancier Herbapharm in een persbericht aan Careality.

Simavi werkt samen met moeders in ontwikkelingslanden aan de verbetering van de hygiëne en gezondheid. Ook bij Herbapharm geloven wij dat het juist moeders zijn die verantwoordelijkheid nemen en verandering tot stand brengen, voor nu en de volgende generatie. Met het Mama Sopa initiatief geeft Herbapharm een structurele bijdrage aan de projecten van Simavi.

Mama Sopa is in verscheidene landen bekend en is een populair geschenk dat niet alleen de ontvanger blij maakt maar ook de moeders in India. Mama Sopa is vrij van parabenen, bevat geen vervuilende microplastics of SL(E)S en het is PH neutraal, waardoor het geschikt is voor iedereen.

De natuurlijke verzorgingsproducten van mama Sopa zijn verkrijgbaar in drie varianten: ‘Bubble Blue’ een verfrissende,  aromatische geur van de patchoeli, ‘Shiny Orange’: een inspirerende geur met een vleugje mandarijn en de ‘Sparkling Ginger’, de zuiverheid van witte thee en de sprankelende kracht van gember.

Voor meer informatie over mama Sopa;  www.MamaSopa.nl of voor meer informatie over andere projecten van Simavi; www.simavi.nl.


Deel dit bericht:


Careality