Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 april 2018

TEA TREE & ALOE van Tisserand Aromatherapy, een oplossing voor de probleemhuid

Een perfect uitgebalanceerd duo van tea tree & aloë vera in de nieuwe huidverzorgingslijn van Tisserand Aromatherapy zorgt voor een heldere, verzorgde huid en pakt onzuiverheden aan. Zo meldt T&B Benelux in een persbericht aan Careality.

Niet alleen pubers hebben last van pukkeltjes. Leeftijd, maar ook stress en leefstijl spelen een belangrijke rol in het verstoren van de huid en het veroorzaken van puistjes. Niet zo verwonderlijk dat ook volwassenen er last van kunnen hebben. In plaats van nu agressieve ingrediënten in te gaan zetten, geloven de experts van Tisserand Aromatherapy dat teruggaan naar de basis het beste is. Gebruikmakend van hun kennis van etherische oliën en expertise in het vervaardigen van effectieve combinaties formuleerden zij de TEA TREE & ALOE productlijn.

Voor meer informatie over Tisserand producten, ga naar www.tisserandbenelux.eu of mail: info@tisserandbenelux.eu

* testpanel van 31 personen in de leeftijd 16 – 55 jaar

TEA TREE & ALOE productlijn Tisserand Aromatherapy:

FOAMING FACE WASH
Deze slimme reiniger verandert in een romig schuim wanneer deze uit het flesje wordt gepompt en geeft een diepreinigend resultaat. Een combinatie van aloë vera en pure etherische oliën om ervoor te zorgen dat de huid na gebruik fris en verzorgd aanvoelt.

ALL OVER SKIN WASH
Verfrissende reiniging van top-tot-teen. Brengt huid en haar in balans, reinigt onzuiverheden en verfrist. Ook perfect na het sporten of als je last hebt van hormonale puistjes op je rug en borst. Wrijf in met je handen of met een schoon washandje. Voor de hele familie, kinderen vanaf 5 jaar.

SKIN RELIEF CREAM
Intensieve crème, zeer effectief en een must-have voor alle EHBO-dozen. Naast tea tree en aloë vera bevat deze intensieve crème eucalyptus en jojoba, perfect voor kleine huidirritaties en vlekjes. Brengt de huid in balans, beschermt, voedt en hydrateert om de huid weer in optimale gezondheid te brengen. Voor de hele familie, kinderen vanaf 5 jaar.

24-HOUR DEODORANT
Huidvriendelijk en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Deze krachtige, natuurlijke deodorant bevat een speciaal natuurlijk verkregen deodoriserend ingrediënt om zweetgeur tegen te gaan en glycerine om de huid te voeden en te hydraten. Aloë vera kalmeert, verzacht en verkoelt terwijl etherische olie van tea tree hard werkt om oksels zuiver te houden voor 24-uurs bescherming. Bevat geen aluminium.

SKIN RESCUE STICK
Deze gerichte behandelingsgel gebruikt de natuurlijke samentrekkende eigenschappen van toverhazelaar om onzuiverheden en huidirritaties te kalmeren en te verzachten. Aanstippen bij de eerste tekenen en deze behandelingsgel zal roodheid helpen verminderen en beschermen tegen verdere irritatie. 100% van de testers meldde een vermindering in grootte en roodheid van vlekken in 3 dagen.

SKIN CLEARING SOAP
Puur plantaardige zeep die reinigt zonder de huid uit te drogen. Laat verstopte en onzuivere huid er helderder en gezond uitzien. Weinig verpakkingsmateriaal en een lange levensduur. Voor de hele familie, kinderen vanaf 5 jaar.

 


Deel dit bericht:


Careality