Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 mei 2018

Persoonlijke keuring met loopbaan APK, voor medewerkers in de drogisterijbranche

Omdat werk zoveel voor een mens kan betekenen, is het belangrijk dat je goed op je plek zit. Wat heb jij te bieden, waar kom je tot je recht, wat motiveert je en hoe blijf je ook in de toekomst succesvol aan het werk.

Voor iedereen die werkt, is het goed om af en toe eens de balans op te maken. Voor de medewerkers in de drogisterijbranche is hiervoor de Loopbaan APK beschikbaar.

Nieuwsgierig naar jouw inzetbaarheid? Doe deze test op www.loopbaanpleindrogisterijen.nl/loopbaanAPK en ontdek in welke mate jouw werk en jouw werkomgeving (nog) voldoende aansluiten bij wat voor jou belangrijk is en of deze tot je pensioen realistisch is.

Deze loopbaan APK wordt kosteloos beschikbaar gesteld aan alle werknemers binnen de drogisterijbranche en is een initiatief van de gezamenlijke werkgevers- en werknemersorganisaties binnen de drogisterijbranche, met dank aan de productontwikkeling van stichting Duurzame Inzetbaarheid Drogisterijen.

(Bron foto: Biohorma)


Deel dit bericht:


Careality