Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 mei 2018

Nieuw! Moskinto, de intelligente pleister bij jeuk door muggenbeten

De zomertijd is heerlijk, maar brengt helaas ook vaak onvermijdelijk de nodige ongemakken met zich mee in de vorm van muggen en hun beten. Niets is zo hinderlijk als een jeukende muggenbult als gevolg van een muggenbeet. Nieuw is de intelligente pleister bij jeuk door muggenbeten van Moskinto, die snel verlichting biedt voor zowel volwassenen als kinderen. Zo meldt leverancier Mediphos OTC in een persbericht aan Careality.

Alleen de vrouwelijke muggen steken (of bijten), omdat zij eiwitten uit ons bloed nodig hebben voor de ontwikkeling van hun eitjes. Mannelijke muggen overleven met de nectar van bloemen. Zodra de mug heeft geprikt verschijnt er een vervelend jeukend bultje op de huid. Moskinto is een volledig nieuwe manier van het verlichten van jeuk door muggenbeten dankzij unieke pleisters, die 100% vrij zijn van chemicaliën.

Distributie, meer informatie en verkoopprijs:
Moskinto wordt op de Nederlandse markt gebracht door Mediphos OTC Consumer Health B.V. te  Renkum.

De producten worden verkocht bij diverse zelfstandige drogisterijen en webwinkels.

Verkoopprijs: Moskinto, € 6,75/24 pleisters.


Deel dit bericht:


Careality