Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 mei 2018

Het Insmeerlied en de Zonkracht Alert van Nivea Sun

Het is heerlijk zonnig in Nederland! Op zulke warme dagen als vandaag gaan we natuurlijk lekker veel naar buiten. Voor kinderen is het extra  belangrijk om ze goed te beschermen tegen UVA/UVB stralen omdat de kinderhuid veel dunner en gevoeliger is dan de huid van volwassenen. Maar voor insmeren hebben kinderen vaak maar weinig geduld, ze rennen alweer vrolijk weg als je net één armpje hebt gedaan. Dit meldt leverancier Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Insmeerlied
Hebben jouw kinderen ook weinig geduld tijdens het insmeren? Dit is verleden tijd met het Insmeerlied ‘Elke Mooie Dag’ van NIVEA. Dit lied is speciaal gemaakt om insmeren leuk en makkelijk te maken. Het lied maakt kinderen op speelse wijze bekend met het belang van insmeren, want de bijbehorende videoclip bevat een handige ‘insmeerroutine’ die van het insmeren elke keer een te gekke activiteit maakt.

Wil je insmeren ook leuk maken? Bekijk dan samen met je kinderen het NIVEA SUN Insmeerlied ‘Elke Mooie Dag’ via: <Insert YT link>

Zonkracht Alert
Naast het Insmeerlied heeft NIVEA een Zonkracht Alert ontwikkeld, waarmee ouders gratis een WhatsApp bericht krijgen bij een zonkracht UV-index van 5 of hoger. Een handige herinnering om jezelf en de kinderen die dag goed in te smeren en zo ongestoord beschermd te genieten van het zonnetje.

Om de Zonkracht Alerts te ontvangen voeg je simpelweg 06-57622911 toe aan je contactpersonen en stuur je een WhatsApp berichtje met ‘NIVEA AAN’.

Klik hier voor meer informatie over het Insmeerlied ‘Elke Mooie Dag’ en hier voor de algemene voorwaarden van de WhatsApp Service.


Deel dit bericht:


Careality